Концерт на Струнния оркестър към Културния дом при СЮБ

На 25 май 2019 г. – събота, в залата на Градската художествена галерия „Борис Георгиев” в гр. Варна, Струнният оркестър на юристите с диригент Веселин Байчев и концертмайстори – Лъчезара Димитрова – Насрула и Лили Василева изнесе за втори път концерт в града. Прозвучаха произведения на К.Дженкинс, Д. Шостакович, Моцарт, Лобош, Щраус, Ендрю Лойд Уебър, П. Хаджиев, Ф.Меркюри.

Организатори на събитието са Културният дом към СЮБ и дружеството на СЮБ в гр. Варна с финансовата подкрепа на регионалните нотариални камари на гр. София и гр. Варна и Нотариалната камара на Р България.

На концерта присъстваха зам.-кметът по култура на община Варна – г-н Коста Базитов, зам.-председателят на СЮБ – г-н Николай Гунчев, Председателят на Културния дом на Съюза на юристите в България проф. Снежана Начева, много колеги и граждани на гр. Варна.

От името на ръководството на СЮБ зам.-председателят на СЮБ г-н Николай Гунчев връчи грамота „Партньор на годината - 2018 г.” и плакет на Община Варна в лицето на зам.-кмета по култура на община Варна – г-н Коста Базитов.